Zorgboerderij Re-turn

Ieder mens is uniek, of je nu gedragsproblemen, bindingsproblemen, een verstandelijke of lichamelijke beperking hebt, bij ons iedereen welkom. Iedereen heeft recht op een plaats waar hij of zij zich prettig en nuttig kan voelen. Op basis van zorg in natura of PGB bieden wij je een plek aan waar je tot rust kunt komen en je talent kunt (her)ontdekken. Wij bieden op onze mooie locatie, in het Bennekomse buitengebied De Kraats, onze deelnemers twee verschillende vormen van dagbesteding aan.

Je kunt op de zorgboerderij de zorgboer Teus Hooijer helpen met de dagelijkse beslommeringen rondom de boerderij zoals dieren verzorgen, helpen de locatie te onderhouden, gras maaien, hooien of wat er op dat moment ook nodig is. Elke dag is er wel wat anders te doen. Ook kun je op de zorgboerderij meubels opknappen en meehelpen bij klusjes en onderhoud van het plaatselijke zwembad en de plaatselijke voetbalvereniging. Dit doe je samen met Eric Simonis.

Wat je ook graag wilt doen, bij ons op de boerderij staat in ieder geval centraal dat je een plek moet hebben om je goed en gewaardeerd te voelen. Bij ons is het belangrijk dat je een stabiel dagritme ontwikkelt waarbij normen en waarden, waar jij in het dagelijks leven mee te maken hebt, hoog in het vaandel staan. Op een no-nonsens en ontspannen manier gaan wij je hier mee helpen, waarbij we uiteraard ieders eigen identiteit respecteren.

http://zorgboerderijreturn.nl/