echtKinderachtig

echtKinderachtig is een jeugdzorgpraktijk voor specialistische jeugdzorg. Wij bieden praktisch pedagogische gezinsbehandeling/gezinshulpverlening, individuele JGGZ-behandeling en psychodiagnostisch onderzoek.

echtKinderachtig is een vrijgevestigde jeugdzorgpraktijk in het hart van de Utrechtse Heuvelrug, die specialistische jeugdhulp biedt aan zowel ouder, kind als gezin. Wij doen dit vanuit onze praktijk in Leersum en veelal ook bij de gezinnen thuis. Ons zorgaanbod bestaat uit praktisch pedagogische gezinsbehandeling/gezinshulpverlening, individuele JGGZ-behandeling en psychodiagnostisch onderzoek. Het multidisciplinaire team van echtKinderachtig bestaat uit ambulant gezinshulpverleners, GZ psychologen, een psychotherapeut, orthopedagogen en ambulant begeleiders. Wanneer een kind zich meer specifiek ontwikkelt, ontstaan er op school vaak moeilijkheden of is er verwarring. echtKinderachtig sluit geregeld aan bij gesprekken op school om de ‘gebruiksaanwijzing’ van het kind te verhelderen en de samenwerking met de leerkracht en het gezin te optimaliseren. Wij staan voor goede specialistische jeugdzorg waarbij de menselijke relatie centraal staat. Met onze bewust gekozen kleinschalige organisatievorm en persoonlijke benadering streven wij naar moderne, kwalitatief hoogwaardige zorg waarbij resultaat telt.

Zorglabels

Autisme / ASS / AD(H)D / hechtingsproblematiek / angststoornis / trauma / IAG / PPG / systemisch werk / Taal zonder Grenzen / Teken je Gesprek / EMDR / schematherapie / speltherapie / kinderen van gescheiden ouders / ambulante gezinsbehandeling / JGGZ / psychodiagnostisch onderzoek

https://echtkinderachtig.nl/